12 kez okundu

Çiftlik.im Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

10 10 12 kez okundu incelendi

Dün çiftlik.im nedir ve nasıl para kazanabileceğinizden bahsetmiştim. Bugün de çiftlik.im hakkında aklınıza takılabilecek birçok sorunun cevabını burdan sizlere iletiyor olacağım. Konu hakkında aklınıza takılan başka bir soru varsa yine yardımcı olurum…

Halen kayıt olmadıysanız; https://goo.gl/TX3DfB bu linkten kaydınızı yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Soru 1 = Oyun Yasalmı?
Cevap = Evet Oyunumuz Yasal.

Soru 2 = Oyun Vergi Sistemine Dahilmi?
Cevap = Evet Tüm Vergiler Tarafımızdan Şuan İçin Karşılanıyor.

Soru 3 = Oyununuz Yatırım Sitesimi?
Cevap = Hayır Oyunumuz Yatırım Sitesi değildir.

Soru 4 = Oyun İçin Dağıtılan Ödemeler Nedir?
Cevap = Oyun İçinde Başarılı Oyuncularımıza Ödül Niteliğindedir.

Soru 5 = Hatalı işlem Yaptım İptal Edebilirmiyim?
Cevap = Hayır Tüm Oyuncularımız İçin Geçerli Olarak Oyuna Müdahale Etmiyoruz.

Soru 6 = Ürünler Ne Zaman Gelir?
Cevap = Her Gece Saat 01:00 ‘de Ürünler Gelir.

Soru 7 = Ürünleri Günlük Toplamak Zorunda mıyız?
Cevap = Evet günlük Toplamak Zorundasınız.

Soru 8 = Oyuna Girmez İsem Hesabım silinir mi?
Cevap = 10 Gün Oyuna Girmediğiniz Zaman Hesabınız Sıfırlanır. Cüzdan ve Kasa 0 Olur.

Soru 9 = Oyunda Nasıl Altın Alırım?
Cevap = Hesabım / Altın Yükle Kısmından Seçenekler Belirlenmiştir.

Soru 10 = Oyundan Kazandığım Ödülleri Nasıl Çekerim?
Cevap = Hesabım / Altın Çek Bölümünde Papara – Havale-Eft-Payeer Seçenekleri İle Çekebilirsiniz.

Soru 11 = Oyunda Yanlışlıkla Hesap Üyelik Süremi Uzatım İptal Edebilir miyiz?
Cevap = İptal Seçeneği Yoktur.

Soru 12 = Tavuğumu Sildim, Yanlışlıkla?
Cevap = Silinen Tavuğun Ücret İadesi Yoktur

Soru 13 = Kendi Adıma Banka Hesap Numarası Yok Başkasının Adına Talep Edebilir miyim?
Cevap = Hayır Tüm Ödemeler Sadece Gerçek Kişilere Yapılır.

Soru 14 = Kulanıcı Kayıt Bilgilerini Yanlış Girdim?
Cevap = Hesabınız İle İlgili İşlem Yapamaz Ve Ödeme Talep Edemezsiniz.

Soru 15 = Ödeme Talep Ederken Ücret Kesintisi Var mı?
Cevap = Evet 3 Altın Kesinti Vardır.

Soru 16 = İkinci Kümes Süreli mi?
Cevap = Evet Sürelidir. Süresi 30 Gündür.

Soru 17 = Ödeme Talep İsteğim İptal Edildi Neden?
Cevap = Kullanıcı Bilgileriniz veya Belirtmiş Olduğunuz Hesap Bilgisi Hatalıdır.

Soru 18= Oyunda Kazanır mıyım?
Cevap = Taktik ve Stratejiler ile Kazanabilirsiniz.

Soru 19 = Kesin Kazanç Var mıdır?
Cevap = Üyeler Oyuna Yaptıkları Yatırımdan Fazla veya Eksik Para Ödülü Kazanabilirler.

Soru 20 = İnek İle Ne Kazanırım?
Cevap = İneğinizi satın aldıktan sonra ömür boyu sizinle olur. İlk satın almanızdan sonra ineğiniz 10 gün boyunca size günde 1 şişe süt verecektir. Hesabınızdan “Süt Sağ” butonuna tıklayıp Ahıra giderek ineğinizden sağdığınız sütü toplayabilirsiniz. 10 günün sonunda ineğiniz süt vermeyi durdurur, aşağıdaki Süt Seçeneklerinden birine para yatırarak ineğinizden günde 3 şişe süte kadar süt almaya devam edersiniz

Soru 21= Pastane İle Ne Kazanırım?
Cevap = Pastane, yüksek miktarda yatırımlar yapmak ve diğer tüm sistemlerden daha fazla Altın kazanmak isteyen üyelerimiz için kaçırılmaz bir fırsattır. Kısaca fiyatları özetleyecek olursak; Pastanenizde 10 taneye kadar Pastacı çalıştırabilirsiniz. Her Pastacı 30 gün boyunca size günde 1 adet Pasta üretecektir. Günlük olarak bu pastaları toplamanız gerekmektedir. Daha sonra topladığınız Pastalarınızı hesap sayfanızdan sisteme satarak her Pasta için 40 Altın kazanabilirsiniz. Pastanenizi açmak için 1.150 Altın ödersiniz, bu fiyatın içine size 30 Gün boyunca hergün 1 tane Pasta üretecek bir adet de Pastacı dahildir. Yani 1.150 Altın vererek hem pastanenizi aktif etmiş hem de 30 Günlük bir Pastacı sahibi olmuş olursunuz. Bu ücret tek seferliktir, bir ay sonra Pastanenizi tekrar aktifleştirmek için 1.150 Altın ödemenize gerek yoktur. Pastanenizi bir kere açtıktan sonra, 10 taneye kadar Pastacı çalıştırabilirsiniz. Alacağınız her Pastacı için 1.000 Altın ödemeniz gerekir. Bu hesapla bir Pastacıdan 1.000 Altın karşılığında 1 Aylık bir üretim sonucu 1.200 Altın kazanırsınız. Elinizdeki Pastacıların 30 günlük süresi dolmadan sürelerini indirimli bir şekilde uzatarak 970 Altın karşılığında 1 Ay daha çalışmasını sağlayabilirsiniz. Böylece süresini uzattığınız taktirde bir Pastacıdan 970 Altın karşılığında 1.200 Altın kazanırsınız ve kar yüzdeniz %24’e çıkar.

Soru 22= Minimum Para Çekme Miktarı Nedir?
Cevap = Cüzdanınız 5.00 Altına ulaştığında ödeme çekebilirsiniz.

Soru 23= Kaç Hesap Açabilirim?
Cevap = Her isme ait yalnızca 1 hesap açılabilir. Aksi durumlarda ilişiği tespit edilen tüm hesaplar süresiz olarak kapatılacaktır.

Soru 24= Cüzdan Ve Kasa Nedir?
Cevap = Cüzdan; site içinde harcayabileceğiniz, üyeliğinizi yükseltip hayvan satın alabileceğiniz bakiyeyi temsil eder. Hesabınıza deposit yaptığınızda Cüzdan bakiyenize yansır.
Kasa; topladığınız yumurta ve sütlerin satışından elde ettiğiniz bakiyeyi temsil eder. Bu bakiyeyi banka hesabınıza çekebilirsiniz. Ayrıca referanslarınızın süt ve yumurta satışlarından alacağınız komisyon ve referans yarışmalarında kazanacağınız ödüller de Kasa bakiyenize yansıtılır.

Soru 25= Altın Üyeliğim Bittse Aldığım Tavuk ve İnek Yumurta Ve Süt Verir mi?
Cevap = Evet yumurta ve süt verir. Üyeliğiniz bitiği için süre uzatımı ve yeniden alım yapamazsınız. Yeniden uzatmak ve satın almak için Bronz, Gümüş veya altın üyelik almak zorundasınız.

Soru 26 = Çekim Limitleri Nedir?
Cevap = Yeni ve benzersiz bir konsept olarak yayında olduğumuzdan; herşeyin kontrolümüzde ve düzenli ilerlemesi adına başlangıç için her üyelik sistemine tek seferde çekebileceği maksimum ödeme limitleri koyduk. Bu limitler kısa süre içinde sistem tam anlamıyla oturduğunda yükseltilecektir. Limitler aşağıdaki gibidir;
Standart üyelerimiz 8 günde bir 50 Altın;
Bronz üyelerimiz 7 günde bir 80 Altın;
Gümüş üyelerimiz 6 günde bir 120 Altın;
Altın üyelerimiz 5 günde bir 150 Altın çekebilir. Artan para hesapta bekleyip sonraki ödeme döneminde çekilebilir.

Pastacı sayınız arttıkça, sistemden tek seferde çekebileceğiniz Altın miktarı da aynı oranda artacaktır! Ne kadar çok Pastacı sahibi olup ne kadar çok üretim yaparsanız, o kadar fazla çekim yapabilirsiniz!

Pastane sahibi olan üyelerimiz, her ödeme periyodunda 200 Altın ile 700 Altın arasında çekim yapabileceklerdir. Altın üyelerimiz üzerinden örnek verecek olursak, Altın üyelerimiz 5 günde bir ödeme çekebilmekteler, dolayısıyla Altın üyelerimizin aylık çekebilecekleri tutar 1.200 Altın ile 4.200 Altın arasında olacaktır. Pastane sahibi üyeler, çalışan her Pastacıları için ödeme periyotlarında 50 Altın daha fazla çekim yapabilecekler. Pastane sahibi üyelerin çekim limitleriyle ilgili aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz;

Altın üyeler için:
0 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 200 Altın, ayda 1.200 Altın
1 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 250 Altın, ayda 1.500 Altın
2 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 300 Altın, ayda 1.800 Altın
3 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 350 Altın, ayda 2.100 Altın
4 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 400 Altın, ayda 2.400 Altın
5 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 450 Altın, ayda 2.700 Altın
6 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 500 Altın, ayda 3.000 Altın
7 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 550 Altın, ayda 3.300 Altın
8 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 600 Altın, ayda 3.600 Altın
9 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 650 Altın, ayda 3.900 Altın
10 Pastacı var ise: 5 günde bir en fazla 700 Altın, ayda 4.200 Altın

Soru 27 = Satmış olduğum süt, kek ve yumurta Hangi Kısıma Düşer?
Cevap = Satmış olduğunuz ürünler altın çek bölümünde KASA kısmına düşer.

Soru 28 = Roi Nedir?
Cevap = Roi her üyelik çeşidine göre Max. altın çekme oranıdır.

Soru 29 = Roi Nasıl Düşürebilirim?
Cevap = Tekrar altın satın alarak Roi miktarınızı yükseltebilirsiniz.

Soru 30 = Roi Nasıl Hesaplanır?
Cevap = Örneğin 100 Altın yatıran Bi Standart üyemiz maksimum 250 altın çekebilir.
Örneğin 100 Altın yatıran Bi Bronz üyemiz maksimum 300 altın çekebilir.
Örneğin 100 Altın yatıran Bi Gümüş üyemiz maksimum 350 altın çekebilir.
Örneğin 100 Altın yatıran Bi Altın üyemiz maksimum 400 altın çekebilir.

Soru 31 = Ödeme Talep ettim ödemem ne zaman hesabıma yatar?
Cevap = Tüm Ödemeler mesai saati içinde 24-48 saat içinde hesabınıza yatar.

Soru 32 = ikinci kümesin süresidolunca tavuklara ne olur?
Cevap = Tavuklar Ölür ölmemesi için tekrar süresini uzatın.

Soru 33 = Referans silinir mi?
Cevap = Hayır silinmez.

Soru 34 = Üyelik silinir mi?
Cevap = Hayır 10 Gün kullanmadığınız hesaplar inaktif olup tarafımızca silinir.

Soru 35 = Sahte Referans Kasıp Yatırıp Yapıp Ödeme Çekebilir miyim?
Cevap = Hayır Ödemeniz Sistem üzerinden İncelendikten sonra Hile yanlış Beyan yoksa yapılır aksi durumda siteyi dolandırmak suçundan hesap banlanır.

Soru 36 = Aynı Wifi Ağını Kullanabilir miyiz?
Cevap = Evet kullanabilirsiniz.

Soru 37 = Referansım İle Aynı ağdan Aynı Bilgisayardan Oyunu Kullanabilir miyiz?
Cevap = Evet Kullanabilirsiniz.

Soru 38 = Size Nasıl Ulaşabilir Destek İçin?
Cevap = https://ciftlik.im/destek Burada sorununuz Çözülmez ise 12:00 / 18:00 Arası 0424 233 00 06 Numaralı hattı arayarak Destek Alabilirsiniz

Soru 39 = Aradım ofisi ama size ulaşamadım sorunum acil ne yapabilirim?
Cevap = https://ciftlik.im/iletisim mobil desteğe başvurun biz sizi arıyalım.

Soru 40 = 1 Altın Kaç TL’dir?
Cevap = 1 Altın 1 TL Değerindir.

Soru 41 = Oyun Nasıl Oynanır Ne Kazanırım Bana Yardımcı Olur musunuz?
Cevap = https://ciftlik.im/iletisim Sadece Mobil İletişim Talebi Yapanlara Özel Destek Hizmetimiz Vardır.

Soru 42 = Oyun Ne zaman Kapanır?
Cevap = Oyunumuz uzun yıllar Global Şartlarda Tüm Dünyaya Hizmet Edecektir.

Soru 43 = Güncelleştirmeler Gelecek mi?
Cevap = Evet Yakın Zamanda Yeni değişiklikler Olacaktır.

Soru 44 = Kasadan Cüzdana Altın Aktarımında Roi Etkilenir mi?
Cevap = Roi sadece para yatırma ve çekme işlemlerinden etkilenir.

Soru 45 = En Fazla Kaç İnek Satın Alabilirim?
Cevap = Sadece 1 İnek Satın Alabilirsiniz.

Soru 46 = En Fazla Kaç Tavuk Satın Alabilirim?
Cevap = Sadece 20 Tavuk satın alabilirsiniz.

Soru 47 = En Fazla Kaç pastacı Satın Alabilirim?
Cevap = Sadece 10 pastacı satın alabilirsiniz.

Çiftlikim oyunu ile para kazanmak için hemen şimdi kaydol!

Altın yumurtlayan tavukla tanışın!

– Hem oyun oynayarak eğlenin, hem de yumurta ve süt satarak altınlarınız çoğaltın!
– Günlük taze yumurta toplayıp tanesi 1.50 Altına (1.5 ) kadar satarak kesenizi doldurun!
– Kümesinizi geliştirin, 20 tane tavukla kazancınızı katlayın!
– İneğinizden süt sağıp ayda 855 Altına (855 ) kadar gelir elde edin!
– Çiftliğinizi açıp inek ve tavuklarla doldurarak hemen kazanmaya başlayın!

Şimdi Çiftliğini Aç

Paylaş !

Yorum yap

Önceki yazıyı okuyun:
İnternetten Para Kazanma Yolu – Çiftlik.im

Oyun; 1 kümes (4 farklı tavuk), 1 ahır (1 inek) ve 1 pastane (kek) den oluşuyor. Hayvanlar bize para kazandıracak...

Kapat
Barış Ozcan Facebook Sayfasi
Barış Ozcan Twitter